Tentang Kami

b871f39cdcca905a31b9b464d84dcc0

Henan Jialie Industri Co., Ltd aya di Cina urang sentral komérsial hub-Zhengzhou. Éta Cina urang pangbadagna swasta Al Industrial Co.Ltd, sarta lambaran Aluminium na coil volume ékspor urutan kahiji dina kontinyu salapan taun. Jialie mangrupa parusahaan terpadu kalayan bisnis tina jasa desain, produksi, mindahkeun téhnologi sarta pamasaran. Pausahaan pinuh latihan jeung ngamajukeun arwah miboga "Ka Hirup Dina kami sorangan Pikeun Candak Diterangkeun dina Jeung Ka Flourish", ayeuna, ayeuna teh tumuwuh badag, gancang sarta kuat.

mesin utama urang kaasup: Hot tandem Mill, Kontinyu Casting Mill, The Opat-roller teu bisa balik Tiis Rolling Mill, Opat Roll teu bisa balik foil Rolling Equipment. Urang ogé dilengkepan ABB Tipe Alat, Tegangan-Leveler, Annealing electric, Slitting Line, lebur electric, Quenching Line, statik Listrik Oiler Line, 2000-warna palapis Line Produksi jeung equipments bantu lianna.

Bisa nyadiakeun AL-pelat / coil / foil leuwih ti 10 pita alloy kaasup 1xxx, 2xxx, 3xxx, 4xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx, sarta runtuyan 8xxx. Produk utama kaasup Aluminium lambaran, coil, foil, Air-wadahna foil, Cable foil, Electronic kapasitor foil, molotok foil, fleksibel bungkusan foil, CTP Bursa, Litho Bursa, Cap Bursa, kembangan Lempeng, Embossed coil, Eunteung Panels, kaléng Cover bahan, Aerospace Aluminium, kapang Aluminium bahan, jsb dina waktu nu sarua, urang ogé nampa OEM / ODM produksi nurutkeun syarat konsumén.
Produk urang anu loba dipaké dina karéta, shipbuilding, manufaktur mobil, percetakan, listrik, éléktronika, bungkusan jeung industri lianna. Produk urang ngajual ogé di sakuliah nagara jeung nu diékspor ka Amérika Serikat, Koréa Kidul, Jepang, Kanada, Britania, Italia, India jeung nagara séjén sarta kawasan.
Kalawan upgrades dina alat-alat, Jialie ieu terus ngaronjatkeun kamampuhna pikeun ngabales kali kalungguhan pondok tur assure deliveries ajakan produk aluminium kualitas ka konsumén.
Salaku hiji pamimpin industri, Jialie tataman kana standar kualitas pangluhurna sarta terus narékahan pikeun kaunggulan tumuwuh sarta diversify; putting layanan palanggan sarta kapuasan munggaran.
Urang kasampak maju ka hadé porsi kabutuhan Anjeun.
Contact us kiwari ngajajah solusi ka kabutuhan aluminium anjeun!

85724d8e30832a958bc03cbaba2927b