kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

  • abe
  • Henan Jialie Industri Co., Ltd. aya di Cina urang sentral komérsial hub-Zhengzhou. Éta Cina urang pangbadagna swasta Al Industrial Co.Ltd, sarta lambaran Aluminium na coil volume ékspor urutan kahiji dina kontinyu salapan taun. Jialie mangrupa parusahaan terpadu kalayan bisnis tina jasa desain, produksi, mindahkeun téhnologi sarta pamasaran. Pausahaan pinuh latihan jeung ngamajukeun arwah miboga "Ka Hirup Dina kami sorangan Pikeun Candak Diterangkeun dina Jeung Ka Flourish", ayeuna, ayeuna teh tumuwuh badag, gancang sarta kuat. Zhengzhou Wanzhi Bahan Co., Ltd. mangrupakeun cabangna kaluar liwat-milik tina Jialie Grup, cabang tube Galvanized utamana engages di pabrik pipa minyak & gas kelas tinggi na anyar héjo sipil pipeline.So tebih, éta boga 4 nyepeng tur dibagikeun pipe pausahaan, anu ogé dianggap salaku salah sahiji basa pipe manufaktur komprehensif panggedena.

    Maca deui

    News & Kajadian