KATEGORITË

Produkte Featured

Rreth nesh

  • abe
  • Henan Jialie Industry Co, Ltd, është e vendosur në qendër të Kinës komerciale shpërndarës-Zhengzhou. Është e Kinës më e madhe private Al Industriale Co.Ltd, dhe fletë alumini dhe spirale vëllimi i eksportit renditet e para në të vazhdueshme nëntë vjet. Jialie është një kompani e integruar me biznesin nga të projektimit, prodhimit, transferimin e teknologjisë dhe marketingut të shërbimeve. Kompania praktikë plotësisht dhe për të nxitur shpirtrat e saj të "për të jetuar Own ynë për të marrë drejtimin dhe të lulëzojë", tani, është në rritje të madhe, më të shpejtë dhe më të fortë. Zhengzhou Wanzhi Materials Co, Ltd, është një degë tërësisht në pronësi të Jialie Group, dega galvanizuar tub është kryesisht angazhohet në prodhimin e naftës dhe gazit tubacionit të klasës së lartë dhe të re civile pipeline.So tani, ajo ka 4 mbajtjes dhe aksion tub gjelbër kompani, e cila konsiderohet edhe si një nga bazat më të mëdha prodhuese tub të plotë.

    Lexo më shumë

    Lajme dhe ngjarje