Babagan awake dhewe

b871f39cdcca905a31b9b464d84dcc0

Henan Jialie Industry Co., Ltd dumunung ing China kang tengah komersial hub-Zhengzhou. Iku China kang paling gedhe pribadi Al Industrial Co.Ltd, lan sheet Aluminium lan Koil volume kaca pisanan ing dadi sangang taun. Jialie iku sawijining perusahaan terpadu karo bisnis saka layanan desain, produksi, transfer teknologi lan marketing. Perusahaan kanthi laku lan ningkataké roh saka "Kanggo urip kita dhéwé Kanggo Njupuk Lead Lan ngrembaka", saiki, iku akeh ageng, luwih cepet lan kuwat.

machinery utama kita kalebu: Hot Tandem Mill, dadi Casting Mill, The Four-roller bisa dibalèkaké Cold Rolling Mill, Four Roll dibalèkaké Foil Rolling Equipment. Kita uga dilengkapi ABB Koleksi Tool, Tension-Leveler, kang gawe kukuh Furnaces, Slitting Line, Melting Furnaces, ngilangi Line, statis Listrik oiler Line, 2000-werna Coating Line Produksi lan Alat tambahan liyane.

Kita bisa sumber AL-piring / Koil / foil luwih saka 10 bands alloy kalebu 1xxx, 2xxx, 3xxx, 4xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx, lan seri 8xxx. Produk utama kalebu Aluminium Sheet, Coil, Foil, Air-wadhah Foil, Kabel Foil, Elektronik kapasitor Foil, Blister Foil, Flexible Packaging Foil, CTP Stock, Litho Stock, Cap Stock, Tapak Plate, Embossed Coil, pangilon Panel, Kaleng Cover bahan, Aerospace Aluminium, Mold Aluminium bahan, etc. ing wektu sing padha, kita uga nampa OEM / ODM produksi miturut syarat pelanggan.
Kita produk sing digunakake digunakake ing railways, damel kapal, Manufaktur automobile, Printing, electrical, electronics, packaging lan industri. Produk kita ngedol uga ing saindhenging negara lan diekspor kanggo Amerika Serikat, Korea Kidul, Jepang, Kanada, Britania Raya, Italia, India lan negara liyane lan wilayah.
Kanthi nginggilaken ing peralatan, Jialie wis terus-terusan Ngapikake kemampuan kanggo nanggepi kaping timbal cendhek lan njamin pangiriman pituduh produk aluminium kualitas kanggo pelanggan.
Minangka pemimpin saka industri, Jialie kataman standar kualitas dhuwur lan terus usaha kanggo keunggulan kanggo tuwuh lan diversify; panggolekan layanan customer lan kepuasan pisanan.
We look nerusake kanggo luwih porsi kabutuhan.
Hubungi kita dina iki kanggo njelajah solusi kanggo kabutuhan aluminium Panjenengan!

85724d8e30832a958bc03cbaba2927b