KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

  • abe
  • Henan Jialie Industry Co., Ltd. dumunung ing China kang tengah komersial hub-Zhengzhou. Iku China kang paling gedhe pribadi Al Industrial Co.Ltd, lan sheet Aluminium lan Koil volume kaca pisanan ing dadi sangang taun. Jialie iku sawijining perusahaan terpadu karo bisnis saka layanan desain, produksi, transfer teknologi lan marketing. Perusahaan kanthi laku lan ningkataké roh saka "Kanggo urip kita dhéwé Kanggo Njupuk Lead Lan ngrembaka", saiki, iku akeh ageng, luwih cepet lan kuwat. Zhengzhou Wanzhi Co., Ltd. dadi anak perusahaan sasampurnané-diduweni saka Jialie Group, cabang tabung Galvanized utamané engages Pabrik pipo oil & gas bahan dhuwur lan anyar ijo sipil pipeline.So adoh, wis 4 nyekeli lan nuduhake pipe perusahaan, kang uga dianggep minangka salah siji saka papat pipe Manufaktur lengkap paling gedhé.

    Read More

    News & Events